PROIECTE PRIVATE DE CONSTRUCTII IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Managerul Sika pentru Europa de Est, Ileana Nicolae este de parere ca are loc o revenire a cererii în proiectele private de construcţii. Daca si infrastructura ar fi intr-o alta situatie, totul ar fi perfect. 
„În România se simte o oarecare revigorare a cererii, dar mai mult pe zona de privat. Ideal ar fi să fie şi pe infrastructură. Situaţia e foarte tristă în România dacă ne uităm la infra­structura de transport“, afirmă Ileana Nicolae, care de peste un an conduce operaţiunile din zona de est a Europei în cadrul companiei elvetiene Sika.
Ileana Nicolae se ocupă de activitatea din 18 ţări din Europa de Est în care Sika este prezentă, precum Austria, Polonia, Rusia, România sau Serbia, cu afaceri totale de 400 de milioane de euro şi 900 de angajaţi.
Confrom datelor de INS(Institutul National de Statistica), volumul lucarilor de constructii a crescut in ultimul an cu aproape 12%, însă în timp ce pe sectorul rezidenţial şi nonrezidenţial au existat creşteri, zona de construcţii ingi­nereşti (de infrastructură) s-a inregistrat o scădere de 0,5%.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus