PROIECTE SPECTACULOASE CU FONDURI MODESTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In orasul Pachuca din Mexic, pentru reabilitarea caselor, autoritatile au apelat la tineri pasionaţi de graffiti. Rezultatul este spectaculos şi a făcut înconjurul lumii: un curcubeu de proporţii a înveselit oraşul, ducând, totodată, la coagularea comunităţii locale. 
Autorităţile mexicane au colaborat cu o organizaţie locală de tineret pentru a reabilita la exterior casele dintr-o zonă defavorizată a oraşului Pachuca (aflat la o distanţă de circa 90 km de Mexico City). Astfel de acţiuni au loc peste tot în lume, însă acest proiect a reuşit să se remarce datorită ideii tinerilor implicaţi: aceştia au realizat un curcubeu mural, de mari dimensiuni.
Pentru a aduce o raza de bucurie pentru oamenii defavorizati care locuiau in aceste case, membrii organizaţiei Germen Crew, pasionati de grafitti au pictat 209 de case, respectiv 20.000 metri pătraţi de faţade.
De acest proiect s-au bucurat aproape 1.800 de oameni din cartierul mexican care a ajuns în atenţia presei internaţionale, iar violenţa în rândul tinerilor care locuiesc aici a scăzut complet.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus