PROIECTUL DE BIROURI NORTH GATE DIN PIPERA A FOST VANDUT CU PRETUL DE 16,8 MILIOANE DE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul imobiliar, One United Properties concentrat pe nisa proprietatilor rezidentiale exclusiviste, a cumparat cu 16,8 mil. Euro fara TVA proiectul de birouri North Gate din zona Pipera. Astfel, dezvoltatorul isi extinde portofoliul si pe segmentul spatiilor de birouri.
Proiectul este inchiriat integral de Renault Technologie Roumanie, care este cel mai mare centru de inginerie al concernului auto Renault din afara Franţei. 
Cladirea are o suprafata totala inchiriabila de aproape 20.600 mp şi una construita de circa 35.000 mp. 
 "Proiectul a fost achizitionat într-o licitatie publica cu pretul de 16,8 milioane de euro plus TVA. Acesta este inchiriat integral catre Renault si este una dintre cele mai bune cladiri din zona si o locatie în crestere. Renault tocmai a prelungit contractul si a semnat pe cinci ani, dar estimam că va iesi peste un an si jumătate - doi, cand se va muta in Preciziei. Chiar si în aceste conditii, este cerere mare pe zona. Cladirea nu a fost niciodata goala de zece ani”, a precizat Victor Căpitanu, acţionarul One United Properties.

stirea integr
al aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus