PROIECTUL DE BIROURI SWAN OFFICE&TECHNOLOGY PARK A FOST VANDUT CU 30,3 MILIOANE DE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
CITR(Casa de Insolvenţă Transilvania) a anunţat că a incheiat procedura de vanzare a proiectului de birouri Swan Office&Technology Park cu un preţ de 30,3 milioane de euro. Pretul de vanzare a fost cu aproximativ 50% peste cel aprobat de creditori. 

Au fost contactaţi câteva sute de investitori din toată lumea pe parcursul procedurii, iar peste 150 dintre aceştia, de 26 de naţionalităţi, s-au arătat direct interesaţi de proiect, a relatat Bogdan Gorde, manager de proiect şi Senior Partner CITR.

„Suntem mândri că am încheiat încă o procedură de succes, care influenţează dinamica pieţei de real-estate din România. Vânzarea proiectului vine în urma unui efort susţinut al echipei de specialişti a CITR, care a reuşit să crească cu peste 130% suprafaţa închiriabilă, de la 33% cât era la debutul insolvenţei, la 78% cât este la momentul vânzării. Această performanţă a crescut incontestabil valoarea proiectului şi l-a făcut mai atractiv pentru investitori”, a declarat Vasile Godîncă-Herlea, Managing Partner CITR.

Swan Office & Technology Park este un ansamblu imobiliar de clasa A situat în oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, şi este compus din proprietate imobiliară formată dintr-un teren cu suprafaţa de 27.867,01 mp şi 3 clădiri de birouri 2S+P+5E plus anexe.

Suprafaţa închiriabilă este de 29.124 mp, căreia i se adaugă un lot de teren pentru dezvoltare ulterioară cu suprafaţa de 5.000,02 mp, inclusă în suprafaţa totală a ansamblului. 

Cumparatorul este Smartown Investments, care au fost consiliaţi de Wolf Theiss Romania. Compania Smartown Investments a avut cea mai mare ofertă depusă în timpul negocierilor directe.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus