PROIECTUL DE HOTARARE DE GUVERN PRIVIND APROBAREA PROGRAMUL NAŢIONAL DE CADASTRU SUPUS DEZBATERII PUBLICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proiectul de hotarare de Guvern al Programul National de Cadastru si Carte Funciara 2014-2023, ar putea fi aprobat saptamana viitoare. Programul costa 1,3 miliarde Euro, dar nu va fi finanţat în totalitate din Programul Operaţional Regional. Pentru acest Program National de Cadastru si Carte Funciara, sunt alocati 300 milioane euro si aproximativ 912 milioane euro vor fi din finantate din fondurile proprii ale Agenţiei Naţionale de Cadastru. 
"Nu va fi finanţat în totalitate din Programul Operaţional Regional. Sunt alocate 300 de milioane de euro, iar diferenţa va fi suportată din veniturile Agenţiei Naţionale de Cadastru. Este un program foarte necesar ce se va întinde pe 7-8 ani. Vom stabili şi modul în care se prioritizează localităţile, vrem să mergem pe principiul cadastrului general, adică atunci când se ia o unitate administrativ teritorială se face cadastru complet, nu pe categorii extravilan/intravilan", a declarat Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării.
Pentru implementarea acestui program, ANCPI are nevoie de noi angajaţi. Odată aprobat programul, Agenţia va putea demara procedurile de angajare şi 600 de noi bugetari îşi vor face apariţia pe statele de plată. 
Programul naţional este administrat de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliare (ANCPI) şi are ca obiectiv înregistrarea gratuită a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară, eliberarea certificatelor pentru înscrierea în cartea funciară a posesorilor ca proprietari şi eliberarea certificatelor de moştenitor în cazul succesiunilor nedezbătute.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus