PROIECTUL IKEA DE LA TIMPURI NOI VA INCEPE IN CURAND

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Vastint România, divizia de imobiliare a companiei suedeze Ikea a cumparat in 2010 terenul fostei platforme industriale Timpuri Noi. Terenul are o suprafata de 51.000 mp si a fost achizitionat pentru suma de 34,6 milioane de euro. Ikea a anuntat ca in aceasta zona va dezvolta initial cladiri de birouri, dar se pare ca proiectul este mult mai vast si va cuprinde si blocuri de locuinţe, spaţii hoteliere, comerciale sau pentru servicii.
Divizia de imobiliare a grupului Ikea, a achizitionat in 2011, un alt teren in Bucuresti situat in apropierea pasajului Basarab in suprafata de doua hectare. Din cate se pare si aici se va dezvolta un proiect ce va cuprinde cladiri de birouri. 
Din portofoliul diviziei de imobiliare Ikea in Europa cea mai mare parte, mai precis 62% se regaseste in Olanda. Vastint Europa a construit si in tari precum Polonia, Belgia, Lituania şi Letonia.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus