PROLOGIS PARK BUCHAREST A1 A FOST CUMPARAT DE DEZVOLTATORUL CTP

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Parcul ProLogis Park Bucharest A1 a fost cumparat de catre dezvoltatorul CTP, a declarat  Remon Vos, CEO-ul companiei cumpărătoare.
Parcul logistic ProLogis Park Bucharest A1 este singurul proiect dezvoltat de compania americană ProLogis, cel mai mare dezvoltator de spaţii logistice şi industriale din lume.
ProLogis prezent in piaţa din România din 2006, a finalizat in 2007-2008  construcţia a patru clădiri industriale, dintr-un total de 12 cât erau planificate pe terenul de 56 de hectare. Conform datelor din raportul financiar, americanii au investit 72 de milioane de dolari.
Tranzacţia dintre ProLogis si CTP a fost parafată pe 12 august, când cumparatorul a preluat firma Prologis Joiţa România, cea prin care a fost dezvoltat parcul industrial, arată datele din Monitorul Oficial.
Prologis Joiţa România a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 3,37 milioane de euro, în scădere cu 33% faţă de afacerile înregistrate în 2013. Datoriile companiei se ridicau la circa 33 de milioane de euro.
Remon Vos, directorul general al CTP, a declarat in primavara acestui an că are un buget de 100 de milioane de euro pentru achiziţii. 
Pana in prezent, CTP a achizitionat in Romania in acest an, parcul industrial Mercury Logistic Park din Bucureşti cu 10 milioane euro, un parc la Arad cu peste 15 milioane euro, Deva Logistic Center, cu peste 10 milioane de euro. În plus, CTP a mai finalizat şi o hală de 4.000 mp la Turda, investiţie care s-a ridicat la 5 milioane de euro. 

citeste stirea integral 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus