PROMISIUNI PENTRU UN NOU PASAJ PIETONAL IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anuntata inca din 2012, constructia pasajului pietonal care va face legatura intre statia de metrou Unirii 2 si cel mai vechi centru comercial din Capitala, magazinul Unirea a inceput, urmand a se finaliza in termen de cinci luni, conform precizarilor regiei Metrorex. Pe toata perioada lucrarilor de constructie, accesul la statia de metrou Unirii 2 va fi partial inchis. 
 „Începând cu data de 21 ianuarie 2015, se va închide parţial accesul în metrou la staţia Piaţa Unirii 2, scara fixă spre magazinul Unirea Shopping Center, în vederea executării lucrărilor la pasajul pietonal între staţia de metrou Piaţa Unirii 2 şi magazinul Unirea Shopping Center. Durata estimată a lucrărilor este de 5 luni. Până la finalizarea acestora, recomandăm utilizarea scărilor rulante de la acest acces sau celelalte căi de acces în Piaţa Unirii 2”, se anunţă pe site-ul Metrorex. 
De acest avantaj al accesului direct in magazin de la metrou beneficiaza si mall-ul Sun Plaza din Berceni.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus