PROMOVARE IMOBILIARA DEOSEBITA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Unul din cei mai importanti dezvoltatori imobiliar din Dubai, Damac Properties, a gasit o metoda inedita pentru atragerea investitiilor din China. Pentru a-şi promova nu mai puţin de 37.000 de proprietăţi de lux printre cumpărătorii asiatici, dezvoltatorul arab a semnat în exclusivitate cu o companie imobiliară din Beijing.  
În urma acestui contract de mari dimensiuni, brokerul 5i5j anunţă că va angaja 30.000 de agenţi imobiliari, pentru a pune la punct „o unitate de vânzări disponibilă la fiecare patru minute”. După cum subliniază presa din statul emirat, o astfel de înţelegere demonstrează, încă o dată, interesul crescut al investitorilor asiatici pentru sectorul real estate al Dubaiului.
Multi chinezi cu putere financiara si interesati de Dubai îşi plaseza banii în imobiliarele din Dubai. Ei au au plasat bogatul emirat pe locul trei între destinaţiile de lux preferate în 2014, după Australia şi Franţa.
Numărul vizitatorilor veniţi din China în Dubai a urcat cu 25% în 2014 faţă de anul anterior, depăşind 344.000 turişti, potrivit datelor Corporaţiei pentru Marketing în Turism şi Comerţ. 
Comerţul bilateral este înfloritor, China a devenit cel mai mare partener comercial al Dubaiului, deansand India. 
Colaborarea dintre Damac Properties şi compania imobiliară 5i5j este una dintre cele mai mari înregistrate pe acest segment, demonstrând încrederea jucătorilor de profil în sectorul real estate din Dubai.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus