PROPRIETARUL PARCULUI VITANTIS DIN BUCURESTI, INCHIDE GALERIA COMERCIALA SI IA IN CALCUL POSIBILITATEA TRANSFORMARII ACESTEIA IN SPATII DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Fondul de investiţii Revetas Capital, fondat şi administrat de brokerul imobiliar Eric Assimakopoulos, care a achiziţionat în 2014 parcul comercial Vitantis Shopping Center într-o tranzacţie de circa 26 mil. euro, a anunţat că va închide galeria comercială.
Centrul comercial va trece printr-o reconversie parţială, investitorul analizand încă din 2016 posibilitatea transformării etajului centrului comercial într-un spaţiu dedicat birourilor.
Fondul de investitii, precizeza ca decizia este sustinuta de schimbările consistente survenite  în mediul micro si macro de retail, cât şi la impactul comerţului online asupra comportamentului de cumpărare din întreaga industrie.

„Proprietatea este localizată într-o zonă dens populată, la doar 15 minute de mers cu maşina de centrul oraşului, ceea ce oferă multiple oportunităţi de reconversie. Revetas se va concentra pe elaborarea unei strategii integrate de repoziţionare a proprietăţii, fapt ce nu exclude opţiunea unei reconversii”, a declarat Radu Boitan, directorul de investiţii al Revetas.

Spaţiul de la etajul centrului comercial a avut mereu un grad mai mare de neocupare din cauza retailerilor care s-au retras, motiv pentru care scenariul transformării acestuia în spaţii de birouri a venit ca o soluţie pentru proprietari încă din 2016, potrivit informaţiilor Capital.

Francezii de la Carrefour au anunţat că vor închide hipermarketul din Vitantis în data de 15 ianuarie. Acesta este primul Carrefour închis în Bucureşti. Revetas a mai anunţat că va închide gradual galeria comercială în primul trimestru din 2018.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus