PROPRIETATILE DE LUX SUNT LA MARE CAUTARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
„Design exclusivist, dotări luxoase şi rafinate”. Anunţurile care încep astfel sunt dedicate doar celor mai privilegiaţi dintre clienţii de imobiliare. Aceia care sunt dispuşi să achite sume cu şase zerouri, în euro, pentru a trăi în cea mai bine cotată proprietate din cea mai bună zonă a Bucureştiului. Pentru această categorie de clienţi, „acasă” este locul care cuprinde ceea ce alţii găsesc doar în centrele spa, hoteluri şi reviste. IMOPEDIA.ro, împreună cu Vlad Gheorghiu, consilier imobiliar personal, a întocmit lista scurtă a celor mai fierbinţi oferte ale momentului, din piaţa rezidenţială de lux.  

Zona Arcul de Triumf-Herăstrău a fost dedicată întotdeauna elitei bucureştene. Ofertele în zonă sunt rare, motiv pentru care cei interesaţi să cumpere sau să închirieze trebuie să fie atenţi la oportunităţi. Exact o asemenea oportunitate este o vilă cu 10 camere, construită din dorinţa de a fi o casă perfectă, fără compromisuri. Construcţia a durat cinci ani, dar rezultatul a fost una dintre cele mai exclusiviste vile din Bucureşti. 

Este o casă unică, de o eleganţă absolută, cu un stil clasic, riguros şi în acelaşi timp surprinzător, prin îmbinarea elementelor moderne cu cele Art Deco. Proiectul casei a fost gândit de la bun început pornind de la piscina interioară (cu saună), o adevarătă zonă de relaxare şi de sănătate”, se arată în anunţul de vânzare.

Vila are un lift interior, mobiler cu semnătura unor prestigioşi designeri şi materiale de cea mai înaltă calitate 

Vila este dispusă pe demisol, parter, etajele 1-2 şi mansardă. Include un lift care deserveşte toate etajele, holuri grandioase cu marmură, mobilier făcut pe comandă la prestigioşi designeri din domeniu. În vilă există trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, un birou, o zonă pentru cafea, zona de living, de dining şi un spaţiu versatil în mansardă, care poate fi folosit pentru relaxare sau transformat în dormitor. Vila poate fi cumpărată, pentru 2,4 milioane euro sau închiriată cu 15.000 euro/lună. În orice caz, proprietarii sunt foarte stricţi în alegerea celor care urmează să locuiască acolo.

Închirierile pe termen scurt sunt excluse. Proprietarii sunt interesaţi, în primul rând, de seriozitatea chiriaşului şi de un contract pe o perioadă cât mai lungă. Un chiriaş serios nu distruge proprietatea. Aici intervine rolul nostru de a califica un chiriaş sau un cumpărător serios, iar reprezentarea exclusivă este crucială în acest sens. Dacă nu lucrezi prin sistemul de reprezentare, nu ai un buget de marketing, nu poţi garanta siguranţa de care au nevoie proprietarii unor astfel de vile şi nu poţi aduce clienţi, pentru că nu colaborezi cu ceilalţi agenţi. Pentru asemenea proprietăţi, jumătate din tranzacţii se încheie doar prin colaborare. A nu colabora înseamnă a scădea şansele de a vinde această proprietate”, explică Vlad Gheorghiu, consilier imobiliar

Vilă istorică la Universitate: de vânzare cu 1,38 milioane euro sau de închiriat cu 5.900 euro

Zona Universităţii este de asemenea una intens cercetată de clienţii de lux, indiferent dacă este vorba de cei interesaţi de locuinţe sau de firme care vor să se relocheze. Pentru ei, există pe piaţă oferta perfectă: o vilă istorică renovată în 2012, cu 24 camere, dintre care 12 dormitoare şi o suprafaţă utilă de 785 mp.  Proprietatea are şase băi, trei bucătării şi două balcoane, ceea ce o face casa perfectă pentru o familie numeroasă sau chiar pentru mai multe familii care aleg să locuiască împreună într-una dintre zonele cheie ale Capitalei. Preţul de vânzare este de 1,38 milioane euro. Vila este însă compartimentată în aşa fel, încât în interior îşi poate desfăşura activitatea o ambasadă, un consulat sau orice companie cu până la 80 angajaţi. 

Vila este situată la o distanţă de 3-5 minute faţă de metroul de la Universitate, beneficiază de 10 locuri de parcare, iar suprafeţele interioare sunt generoase, cu camere mari şi multă lumină naturală. Este facilitată organizarea pe compartimente, datorită existenţei unei scări comune, obţinându-se astfel individualitatea fiecarui etaj. Vila este structurată în D+P+1+2, iar în trecut, vila a fost închiriată unor firme puternice şi reprezentative, cât şi unei instituţii de cultura: Teatrul Naţional de Operetă. Preţul de închiriere este de 5.900 euro/lună”, se arată în anunţul de închiriere.

Vezi stirea integral aici:

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus