PROPUNERE DE MICSORARE CU 50% A ONORARIULUI NOTARIAL PENTRU AUTENTIFICAREA ACTELOR DE DARE ÎN PLATĂ

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Reducerea taxelor notariale, în cazul dării în plată a fost sustinuta de UNNP(Uniunea Naţională a Notarilor Publici) intr-o dezbatere publica, organizata miercuri de Ministerul Justiţiei. UNNP a sustinut ideea reducerii a tarifelor notariale cu 50% pentru autentificarea actelor de dare în plată.

Dezbaterea publică din 31 august, a proiectului de ordin al Ministerului Justiţiei se referă la tarifele notariale aferente acestei proceduri, în condiţiile Legii 77/2016. 
Cu ocazia dezbaterilor, s-a susţinut de către unii participanţi că, până la această dată, au fost încheiate peste 1.000 de acte de dare în plată. 

UNNP a înfiinţat în baza legii Registrul Naţional de Evidenţă a Actelor de Dare în Plată. Din datele înregistrate până în prezent în acest Registru, numărul de acte de dare în plată finalizate este de 193. 
La această dezbatere, Uniunea şi-a menţinut propunerea de reducere a onorariului pentru această categorie de acte cu 50%. 

Totodată, UNNP a solicitat şi s-a oferit să colaboreze cu factorii de decizie pentru lămurirea sintagmei costuri notariale din art. 5 alin. (5) din Legea 77/2016, pentru a se elimina confuzia că în aceste costuri notariale s-ar include şi tariful de carte funciară. 

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus