PUTEREA EXTRAORDINARA A COMUNITATII IN FATA DECIZIILOR IRATIONALE ALE STATULUI DE A DISTRUGE NATURA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Oraşele reprezintă, fără excepţie, o cucerire a vieţii moderne în faţa naturii. Există un număr estimat de 18 milioane de drumuri pavate în întreaga lume, asfaltate sau pietruite, care au transformat zonele urbane din spaţii ale nimănui în casa celor mulţi. şi totuşi, există un loc în lume unde oraşul iubeşte natura. O singură stradă, pierdută între blocuri, maşini, pereţi de beton şi trecători grăbiţi. O stradă pentru păstrarea căreia întreaga lume s-a unit: Rua Gonçalo de Carvalho, din oraşul brazilian Porto alegro, încă este străjuită de copaci vechi de aproape un secol, care ajung şi până la etajul 7 al blocurilor.
 
rua gon alo de carvalho1  In anul 2005, a apărut intenţia unor dezvoltatori de a ridica un mall, pentru care ar fi fost necesar să taie măcar o parte din copaci. Aceştia au primit chiar şi autorizaţia, dar localnicii au început un protest amplu, în care au atras chiar mai mult sprijin decât se aşteptau. Întreaga lume a devenit atunci avocatul pădurii din oraş, iar un an mai târziu, primarul Jose Fogaca a semnat un decret care a făcut strada Goncalo de Carvalho monument istoric cultural şi de mediu. Priveliştea pe care Rua Gonçalo de Carvalho o oferă este de natură să taie respiraţia privitorilor. O pădure în mijlocul oraşului. Istoria acestui loc a început în anul 1930, când angajaţii de origine germană de la o berărie din cartier au plantat copaci din specia Rosewood pe 500 de metri de trotuar. Vlăstarii de atunci s-au transformat în timp în copacii maiestuoşi, înalţi cât blocurile. Cei care locuiesc în zonă sunt mândri de oaza lor verde, proprietăţile se vând mai scump acolo iar turiştii sunt atraşi magnetic de loc.

citeste articol integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus