PUTIN PESTE 500 LOCUINTE ANL ACHIZITIONATE IN 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Tinerii nu s-au grabit anul acesta sa-si cumpere locuintele ANL in care stau cu chirie. Desi Guvernul a dat unda verde la achizitia locuintelor ANL prin programul Prima Casa, au fost cumparate doar putin peste 500 de apartamente. Reprezentanţii autorităţilor din domeniu au declarat în repetate rânduri că locuitorii cu chirie din apartamentele construite de ANL nu-şi permit achiziţia acestora. Dintre cele 515 apartamente cumparate de tinerii chiriasi ai locuintelor construite de Agentia Nationala pentru Locuinte(ANL), 30% au fost achizitionate din surse proprii si nu prin programul Prima Casa.
Cele mai multe locuinte au fost vandute in sectorul 6, mai precis 199 de locuinte din care 137 au fost cumpărate de chiriaşi prin credit, iar restul din surse proprii. Dar acest numar este foarte mic tinand cont de faptul ca sunt disponibile 1.170 locuinte pentru chiriasii din blocurile construite in sectorul 6. In functie de numarul de apartamente vandute, pe locul doi se afla Timisoara cu 52 de locuinte, urmata de Constanta cu 51 de apartamente. La polul opus s-au situat orasele Iasi si Focsani.


citeste stirea integral 



 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus