RATA LUNARA LA PRIMA CASA MAI MICA DECAT CHIRIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dintr-un studiu efectuat de Banca Romaneasca impreuna cu un portal de imobiliare, reise faptul ca rata lunara pentru locuintele achizitionate prin programul Prima Casa poate fi chiar cu 20% mai mica fata de chiria medie lunara.
In Bucuresti, de exemplu, pentru garsoniere in zonele Crângaşi, Drumul Taberei, Giuleşti, se inregistreaza cea mai mare diferenta intre rata si chiria lunara, respectiv de 23%.
O situatie similara intalnim in Iaşi, Sibiu şi Ploieşti, unde ratele lunare la garsoniere sunt mai mici cu peste 20% faţă de chiriile lunare.
„O rată mai mică decât chiria şi avantajul unui avans de minimum 5% justifică în continuare decizia de investiţie într-o locuinţă prin programul Prima Casă. Diferenţele dintre rate şi chirii sunt semnificative în special la cele mai solicitate categorii de locuinţe – garsonierele şi apartamentele cu două camere”, declară Dan Grigoriu, Director Divizia Produse şi Segmente Retail Banca Românească.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus