RATE LA DEZVOLTATOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

RATE LA DEZVOLTATOR

In portofoliul agentiei SUD IMOBILIAR EXPERT, principala agentie imobiliara din Zona de Sud care lucreaza direct cu cei mai importanti dezvoltatori locali, va putem prezenta si imobile care pot fi achizitionate in sistemul “rate la dezvoltator”.

In prezent, numarul celor care cauta o casa si sunt refuzati de banci este in crestere, iar institutiile financiare cauta orice scapare din dosarul de creditare. Asa ca foarte multi romani doresc sa plateasca in rate direct la cel care le vinde casa. Acest lucru este foarte posibil, dar trebuie foarte mare atentie pentru ca dezvoltatorii nu fac cadouri.

O parte dintre clientii care ne contacteaza pentru a achizitiona o locuinta prin sistemul de rate la dezvoltator, nu dispun de avans sau dispun de un avans prea mic, pentru a fi bagati in seama de catre dezvoltatori.

Acest sistem consta in achitarea unui avans la achizitionarea locuintei si apoi, plata esalonata a ratelor, direct catre dezvoltatorul cu care s-a semnat contractul de vanzare cumparare.
In majoritatea cazurilor, vorbim despre apartamente de vanzare cu rate la dezvoltator, in cazul vilelor neexistand multe optiuni de cumparare in acest sistem de rate la acest moment.

Pentru aceste situatii, incercam continuu sa gasim solutii, astfel incat sa avem cat mai multi clienti multumiti, care ne vor recomanda, in mod sigur, mai departe, prietenilor si cunoscutilor.

O varianta destinata clientilor care isi permit o rata lunara mai mare, este obtinerea unui credit, cu care se va asigura avansul ce va fi folosit pentru a contracta o locuinta cu rate la dezvoltator, si ulterior clientul va plati lunar rata, in functie de conditiile specifice fiecarui dezvoltator.

Exista insa si dezavantaje in acest sistem de plata direct la dezvoltator: pe langa perioda scurta de creditare si rate mai substantiale, riscul de a pierde casa in caz de neplata este mult mai mare.

Solicita acum informatii despre ansamblurile rezidentiale din Popesti Leordeni si sectorul 4  care accepta sistemul de rate la dezvoltator
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus