REABILITAREA TERMICA A BLOCURILOR, O AFACERE FRUCTUOASA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, firmele de construcţii au incercat sa-si mareasca profitul prin redirectionarea atentiei catre o nisa mai avantajosa. După ce segmentul dezvoltărilor imobiliare a avut de suferit în urma crizei economice, antreprenorii s-au orientat spre lucrările de anvelopare susţinute cu bani europeni.
Procedura de intrare în programul de anvelopare termică a blocurilor cu fonduri europene este simplă: asociaţiile de proprietari trebuie să depună un dosar la Primărie, prin care locatarii îşi declară acordul să plătească 20% din cheltuieli. Restul banilor provin de la administraţia locală, iar 60% de la Uniunea Europeană.
Cu toate ca aceste lucrari de anvelopare sunt ingreunate de birocratie, firmele de constructii spera la cat mai multe comenzi, bazandu-se bineinteles si pe avantajele oferite de reabilitarea termica.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus