REALIZAREA BLOCULUI CU 5 ETAJE DE PE BULEVARDUL REGINA MARIA NR. 13 ESTE IMPOSIBILA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Procesul intentat de Manastirea Samurcasesti, prin care cerea instantei sa oblige Consiliul General al Municipiului Bucuresti sa ii permita construirea unui bloc de 5 etaje pe bd. Regina Maria din Capitala, s-a incheiat cu o sentinta definitiva in defavoarea manastirii. Pe terenul de 1390m.p.Manastirea in asociere cu un dezvoltator, dorea sa construiasca un bloc cu 5 etaje care sa gazduiasca birouri si spatii comerciale. Acest teren cu sprafata de 1390m.p. apartine bisercii si figureaza in planurile Capitalei ca fiind zona verde. 
Pe 4 martie Primaria Capitalei a eliberat avizul de urbanism pentru constructia blocului, lucru aprobat si de Agentia Regionala Pentru Protectia Mediului. Cei care au refuzat sa emita aviz favorabil au fost cei din Ministerul Dezvoltarii, care au precizat ca terenul pe care se doreste edificarea blocului cu 5 etaje este incadrat conform Planului Urbanistic Zonal Zone Construite Protejate, adoptat prin Hotararea C.G.M.B. nr. 279/21.12.2000,  in Zona Protejata nr. 9 - Regina Maria si figureaza ca "spatiu verde amenajat".  

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus