RECONVERSIA UNUI HOTEL DIN CENTRUL CAPITALEI ÎN SPAŢII DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Bucureşti este un oraş al afacerilor, nu al turismului: profitul adus de o clădire de birouri este simţitor mai mare decât cel generat de un hotel central. Ultima reconversie de pe piaţa spaţiilor de birouri este cea a unui hotel din zona Dorobanţi. Dezvoltatorii sunt extrem de optimişti cu privire la activitatea din piaţa imobiliară, aşteptându-se să recupereze investiţia până la începutul lui 2016.
O clădire de birouri aduce profituri mai mari decât un hotel amplasat în centrul Bucureştiului, potrivit calculelor Soravia Group. Astfel, austriecii anunţă finalizarea procesului de reconversie a hotelului Starlight Suites în spaţii de birouri. În urma unei investiţii de 1,5 milioane euro, cele 70 camere de hotel din cadrul Metropolis Center au fost transformate în 5.500 metri pătraţi de spaţii de birouri. Potrivit estimărilor, această sumă va fi recuperată în circa doi ani.
„În prezent, piaţa hotelieră din Capitală se confruntă cu o ofertă excedentară de locuri de cazare. Hotelul din cadrul Metropolis Center era manageriat excelent, exista profit, însă făcând un calcul la sfârşit de an, am ajuns la concluzia că potenţialul pieţei de birouri este mult mai mare”, explică Lorenz Tragatschnig, Managing Director Soravia România.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus