RECTIFICAREA BUGETULUI ANL 2017

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a lansat în dezbatere publica un proiect de Hotarare a Guvernului pentru rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2017 al Agentiei Nationale pentru Locuinte(ANL). 
In proiectul Hotarare de Guvern pentru rectificarea bugetului Agentiei se arata ca, veniturile ANL au fost revizuite în scadere cu 33,%, iar veniturile au fost diminuate cu aproximativ 52%.
Daca la inceput Agentia trebuia sa primeasca subventii de la stat in valoare de 128,8 milioane de lei, dupa rectificarea bugetara valoarea acestora a scazut la 61,4 milioane de lei, adica 
jumatate din suma propusa.
Banii de la bugetul de stat sunt destinati programelor "Construirea de locuinte pentru tineri in regim de inchiriere", pentru programul "Locuinte sociale pentru comunitatea de rromi" si pentru programul "Constructia de locuinte de serviciu". 
In 2016, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene(MDRAPFE), a intocmit un proiect de act normativ prin care se lua in calcul constructia de locuinte de serviciu pentru angajatii din sectorul public.
Proiectul propunea  finalizarea a 6.500 de unitati locative in primii cinci ani, la un cost unitar de circa 500 de euro/mp, inclusiv TVA si un curs leu/euro de 4,5. Suprafata medie a unui apartament va fi de 81 de mp. 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus