REDUCEREA CONSUMULUI DE ENERGIE DIN LOCUINTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Sistemele moderne folosite pentru a face o temperatura placuta in locuinta, fie ca este vorba de incalzire, fie ca este vorba de racire, necesita consum de energie. Pentru a reduce costul acestui consum, este prioritara realizarea unei izolatii termice optime a locuintei. 
“In locul montarii de solutii complicate de incalzire, dezvoltatorii ar trebui sa aiba in primul rand in vedere izolarea mai eficienta a cladirilor. O constructie corect izolata termic ar trebui sa primeasca incalzire pentru numai cateva zile pe an”, au declarat reprezentantii Max Forham, specializati in proiecte de inginerie in constructii.
Compania de consultanta sustine ca prioritatea noastra ar fi aceea de a izola casele. “O izolatie corecta reduce cantitatea de energie necesara pentru incalzirea casei”.
Reducerea consumului de energie ar scadea puternic costul facturilor, dar ar putea reduce si considerabil impactul asupra mediului, prin reducerea emisiilor de carbon.
Potrivit obiectivelor asumate fata de UE, Romania precum si celelalte tari din Uniunea Europeana, au obligatia de a reduce consumul de energie cu 20%.
Romania si-a asumata o tinta de consum de energie primara de 43 milioane TEP (Tona Echivalent Petrol) in anul 2020, ceea ce reprezinta o scadere cu 19% fata de consumul previzionat in anul 2007. TEP (Tona Echivalent Petrol) este o unitate de masura a energiei care este egala cu energia chimica eliberata prin arderea unei tone de petrol.
Din pacate, desi angajamentul a fost luat, Romania se afla mult in spatele statelor dezvoltate din UE cand vine vorba de cladirile eficiente energetic. Tara noastra are in prezent sub 10% din totalul cladirilor anvelopate.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus