REJUDECAREA PROCESULUI PENTRU DEMOLAREA UNUI IMOBIL DIN SECTORUL 5

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Eliberarea autorizatiei de construire a unui bloc cu 4 etaje in zona Carol Davila din Bucuresti, unde intalnim numai case tip parter+etaj construite la sfarsitul secolului XIX, a starnit revolta proprietarilor de pe aceasta strada. In acest sens, ei au inaintat un procesul pentru anularea autorizatiei in baza careia s-a ridicat blocul de pe strada Carol Davila nr 21. 
Odata cu ei, a inaintat un proces si Asociatia Salvati Bucurestiul, motivul fiind ilegalitatea construirii unui bloc in acea zona. Cererea de anulare a autorizatiei construire solicitata de Asociatia Salvati Bucurestiul a fost respinsa.
Initial, Tribunalul Bucuresti a respins si cererea de anulare a autorizatiei de construire pentru blocul nou pe motiv ca vecinii s-au plans instantei prea tarziu, insa la recurs Curtea de Apel a decis retrimiterea dosarului. Dupa judecarea dosarului vom afla daca acest bolc construit de Marius Locic si Valeriu Stoica va fi demolat.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus