RENOVAREA UNEI CLADIRI ISTORICE POSIBILA CU AJUTORUL UNUI IMPRUMUT BANCAR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Proiectul imobiliar de renovare al unei cladiri istorice din centrul Bucurestiului, va demara datorita imprumutului oferit lui FF Group Romania(fosta Elmec Romania), de catre Garanti Bank, detinuta de Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) situata in topul celor mai solide 20 de banci din lume potrivit Bloomberg.
"Pe langa atentia deosebita pe care o acordam retelelor noastre de distributie si retail, FF Group urmareste implementarea planurilor sale de dezvoltare imobiliara in Romania. Credem ca acest proiect reprezinta un reper major atat pentru compania noastra, cat si pentru peisajul urbanistic bucurestean", a declarat Cristian Beznoska, CEO FF Group Romania.
Acest proiect imobiliar prevede transformarea cladirii intr-un centru modern de spatii comerciale si birouri, dar si pastrarea detaliilor arhitecturale ale fatadei.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus