RENTABILITATEA CENTRALELOR TERMICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numărul românilor care aleg să cumpere o centrală termică este în permanentă creştere, dar procentul acestora este încă mic, raportat la întreaga populaţie a ţării. Motivele pentru care cei mai mulţi preferă să se încălzească prin CET-uri ţin adesea de lipsa banilor sau lipsa motivaţiei pentru a investi într-o centrală de apartament. Există însă unele judeţe în care nu mai este deloc rentabil să fii branşat la furnizorul local de energie termică. Buzău, de exemplu, este zona cu cel mai mare preţ de producţie a Gigacaloriei, iar lista continuă cu Constanţa, Harghita, Arad, Iaşi şi altele.
Preţul mediu de producţie al Gigacaloriei este de 328 de lei, la nivelul întregii ţări, potrivit cifrelor oferite de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Preţul de facturare la populaţie este, în cele mai multe cazuri, mult mai scăzut, datorită subvenţiilor acordate de autorităţi. Însă în contextul în care gazele se scumpesc, independenţa energetică devine necesară, iar autorităţile plănuiesc să renunţe progresiv la subvenţii, cifrele pot fi cu adevărat îngrijorătoare. 
Instalarea unei centrale termice poate aduce economii chiar si de 40%. In acest exemplu se pot incadra judete precum Harghita si Arad. 
Pentru ca o centrală să aducă economiile aşteptate, ea trebuie aleasă cu atenţie. Eficienţa şi randamentul raportate la nevoile familiei ar trebui să fie primii factori luaţi în calcul. Cu cât acestea sunt mai ridicate, cu atât costurile sunt mai mici. Pentru fiecare client în parte, o echipă de specialişti ar trebui să facă o analiză a necesarului de încălzire a locuinţei, în funcţie de gradul de izolare, suprafaţa şi volumul spaţiului care urmează a fi încălzit, numărul de băi şi bucătării. Apoi trebuie aleasă tehnologia pe baza căreia funcţionează centrala.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus