RENUMITA CLADIRE ISTORICA DIN BUFTEA SCOASA LA VANZARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Palatul Stirbey construit in anul 1864, in Buftea, la aproximativ 20 Km de Bucuresti a fost scos la vanzare. Potrivit unor surse din piaţă, pretul de circa 20 milioane de euro include şi parcul de 24 de hectare al domeniului.
Palatul Ştirbey este cea mai importantă clădire istorica a domeniului de la Buftea si este parte a patrimoniului cultural şi istoric naţional. 

În 2006, proprietatea a fost retrocedată moştenitorilor familiei Ştirbey, în urma unui proces câştigat de aceştia la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

In 2007, domeniul a fost cumparat de la moştenitorii familiei Ştirbey, pentru circa 9 milioane de euro, de firma Bucharest Arena, care a amenajat acolo un restaurant de cinci stele şi spaţii de cazare. La momentul actual, palatul se poate inchiria pentru diverse evenimente.

Piaţa imobiliară din România se află prezent în plină ascensiune, inclusiv pe zona imobilelor de lux. Totuşi, cel puţin pe segmentul imobilelor de lux, preţurile rămân semnificativ mai mici decât în 2008.citetste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus