RESTAURAREA CETATII ALBA CAROLINA, UN MOTIV IN PLUS PENTRU A VIZITA ALBA IULIA, ORASUL MARII UNIRI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

După restaurare, faima Cetăţii Alba Carolina a ajuns şi peste hotare. Turiştii vin în primul rând să vadă cermonia de schimbare a gărzii, care are are loc zilnic, la prânz. Soldaţii sunt îmbrăcaţi în uniforme ale armatei austriece medievale, iar caii sunt din rasa friziană. Spectacolul este completat de salve de tun.

În interiorul cetăţii a fost construit şi un hotel de patru stele. Deşi ai impresia că te-ai întors cu 300 de ani în timp, confortul este garantat, spun proprietarii.

Cetatea a fost restaurată din fonduri europene, iar în cinci ani imaginea a fost cu totul diferită. Nu este deci de mirare că 150.000 de turişti vin aici în fiecare an. Cifra va fi depăşită, spun autorităţile, după ce şi exteriorul cetăţii va fi reabilitat. După 300 de ani, aşadar, cetatea îşi reintră încet în drepturi.

Cetatea Alba Carolina se întinde pe 120 de hectare şi a fost construită de arhitectul italian Giovanni Morando Visconti, în secolul al XVIII-lea.

Citeste restul stirii aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus