RESTRICTII PENTRU PROPRIETARII LOCUINTELOR DIN CLADIRILE CU RISC SEISMIC

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Printr-o decizie parlamentara se interzice desfăşurarea activităţilor comerciale la parterul cladirilor incadrate ca imobile cu risc seismic. Daca blocul nu este consolidat, nu se mai permite desfasurarea activitatii comerciale indiferent de tipul acesteia.
După mai mulţi ani de negocieri cu proprietarii blocurilor cu risc seismic, autorităţile au decis să treacă la măsuri drastice. O lege care a trecut deja de Parlament şi Camera Deputaţilor prevede faptul că toate activităţile comerciale, de la magazinele de orice fel până la bănci sau cabinete medicale, vor fi forţate să îşi închidă afacerile care se desfăşoară la parterul blocurilor cu risc seismic. Locatarii sunt astfel forţaţi indirect să consolideze clădirea, pentru a nu pierde veniturile cu care contribuie firmele care funcţioneză la parter, şi care acoperă, de obicei, cheltuielile cu utilităţile pentru părţile comune, reparaţiile şi salariile membrilor asociaţiei de proprietari.
Aceasta decizie de a interzice orice fel de activitate in cladirile incadrate in imobile cu risc seismic este data pentru a proteja populatia in cazul producerii unui cutremur.
Legea face referire la orice altă destinaţie decât cea de locuinţă: săli de spectacol, de expoziţii, de lectură, spaţii pentru comerţ, structuri turistice de cazare şi alimentaţie publică şi prestări de servicii, asistenţă socială şi medicală, administraţie publică şi altele asemenea.
În cazul în care proprietarii spaţiilor comerciale nu respectă legea, amenda menţionată în lege este cuprinsă între 50.000 şi 70.000 de lei.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus