RETEAUA DE MAGAZINE LIDL DEZVOLTA UN PROIECT IMOBILIAR IN NORDUL CAPITALEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe o parte din terenul fostei fabrici de paine Baneasa, reţeaua de magazine Lidl, parte a grupului german Schwartz, vrea sa dezvolte un proiect imobiliar ce va avea doua cladiri de birouri de patru si respectiv sase etaje. 
Compania Skanska a fost mandatata de nemti pentru constructia celor doua cladiri de birouri, care vor avea o suprafaţă de circa 12.500 mp dedicată birourilor şi 2.400 mp pentru un nou magazin Lidl. 
Suedezii de la Skanska, au inceput deja lucrarile de constructie ale celor doua imobile. 
Reţeaua de magazine de tip discount Lidl, parte a grupului german Schwartz, cel mai mare grup de retail la nivel european, îşi va muta de anul viitor sediul central in aceste imobile.

Imobilele vor încorpora panouri fotovoltaice, pentru a putea beneficia de energia solară, şi la interior va fi utilizat un sistem de iluminat pe bază de LED-uri. Finalizarea construcţiei este estimată pentru luna mai a anului 2017.

În spatele terenului cumpărat de Lidl de la firma Morărit Panificaţie Băneasa, după ce fabrica de pâine a fost mutată în Buftea, spaniolii de la Gran Via au achiziţionat şi ei de la acelaşi proprietar un hectar de teren. Tot în această perioadă dezvoltatorul pregăteşte aici construcţia a trei blocuri cu şase etaje, plus două retrase, care vor cuprinde 320 de apartamente cu două şi trei camere.stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus