REVENIREA PIETEI IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, pe fondul solicitarilor de imobiliare, trendul de stabilizare al pietei imobiliare continua. Cei mai dornici de achiziţii sunt clienţii proprietăţilor scumpe sau foarte scumpe, fapt care face ca zona de centru a Bucureştiului să fie, în acest moment, una dintre cele mai dinamice pieţe. Se caută în special proprietăţi premium, pe care nu oricine şi le poate permite, iar faptul că oferta limitată, creşte şi mai mult interesul potenţialilor cumpărători. Restul pieţei se comportă de asemenea promiţător, fapt ce conduce la premisa că stagnarea preţurilor este de scurtă durată. În curând, am putea asista chiar la creşteri induse de nota pozitivă a momentului.
În Bucureşti, există o zonă privilegiată, unde dinamica de vânzare-cumpărare, precum şi cea a închirierilor, aduce o notă optimistă pe o piaţă imobiliară altfel greu încercată. În centrul Capitalei, proprietăţile elitiste sunt din nou valoroase şi tentante pentru cumpărătorii şi chiriaşii eligibili.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus