REVENIREA PIETEI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Activitatea si datele din prima jumatate a anului semnifica revenirea pietei imobiliare din Romania. Piata locala atrage interesul unor noi investitori straini si in paralel resimte revenirea vechilor investitori, care si-au reluat activitatea si au anuntat dezvoltarea unor noi proiecte. 
Potrivit unei analize realizate de o renumita firma de consultanta din piata locala, pretul mediu de tranzactionare pentru apartamentele vechi, la nivel national, a fost de 674 €/mp, in usoara crestere fata de ultimele sase luni.
La nivelul polilor de dezvoltare, s-a inregistrat o stagnare a preturilor in ultimele sase luni, cel mediu situandu–se la nivelul de 754 €/mp. Pentru orasele mici, nivelul mediu de pret a fost de la 570 €/mp, ca si in ultimele sase luni.
In majoritate a oraselor, preturile au inregistrat usoare aprecieri, ceea ce demonstreaza ca piata imobiliara din Romania isi revine incet-incet.
Locuintele nou construite au inregistrat si el o usoara crestere. Se poate observa si din cresterea numarului de autorizatii de constructie emise. Conform INS, in prima parte a anului au fost finalizate cu aproape 12% mai multe locuinte decat in aceeasi perioada a anului 2014.
Pretul locunitelor nou construite au inregistrat o usoara apreciere, de la 776 €/mp in semestrul II 2014, la 779 €/mp in semestrul I 2015

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus