REVENIREA TREPTATA A PIETEI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Semnele de revenire ale pietei imobiliare din Romania continua. Unul dintre ele este acela ca procentul romanilor care cumpara locuinte inca din faza de proiect este in crestere. Sectorul rezidential al pietei imobiliare a crescut cu 5% in primul semestru al acestui an. Numarul de proiecte rezidentiale finalizate sau aflate in curs de dezvoltare in toate centrele economice ale tarii s-a marit in 2015. 
"In acest prim semestru s-a simtit o efervescenta puternica in special in Bucuresti, dar si in alte orase importante, precum Cluj-Napoca, Brasov sau Iasi. Sunt foarte multe proiecte in plin proces de constructie, precum si in etapa de proiectare, ceea ce inseamna ca urmatoarea perioada a anului se arata benefica pentru accelerarea numarului de unitati livrate", a precizat Razvan Cuc, presedinte unei agentii din Romania.
Desi romanii au inceput din nou sa cumpere locuinte din faza de proiect, acestia analizeaza in primul rand nevoile pe care le au, raportate la buget, si nu mai investesc in proprietati prea mari sau prea costisitoare in ceea ce priveste intretinerea. Acelasi comportament este regasit si in situatia constructiei de case individuale - beneficiarii isi analizeaza mai atent nevoile proiectand si realizand proiectul adaptat la bugetul de construire si la cel de intretinere in utilizare.  Daca la inceputul anului se estima o crestere de maxim 5% a pietei imobiliare, atat din punct de vedere al preturilor, cat si din punct de vedere al numarului de tranzactii, evolutia pozitiva a pietei in prima parte a anului incurajeaza specialistii sa aprecieze o depasire a procentului initial, care se va regasi in preturile medii din orasele mari ale tarii. 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus