REVIGORAREA TRANZACTIILOR REZIDENTIALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada tranzactiile imobiliare rezidentiale au avut parte de o crestere considerabila. Factorii care au condus la aceasta ipoteza confirmata sunt legati de scaderea dobanzilor la creditele ipotecare in lei, de diminuarea efectelor crizei realizata cu ajutorul unei educatii financiare si nu in ultimul rand de aparitia locuintelor noi la preturi accesibile.
Potrivit unor date statistice publicate de BNR, creditele în lei acordate pentru achiziţia de locuinţe s-a triplat ajungand până la 10,4 miliarde de lei. In luna decembrie a lui 2014, stocul creditelor a crescut cu 1,4 miliarde de lei, triplu faţă de media lunilor anterioare, o crestere aproximativa cu 7.000 de credite noi.
Volumul de credite acordate pentru achiziţia de locuinţe a crescut de aproape şase ori în ultimii doi ani ca efect al scăderii dobânzilor şi al trecerii programului guvernamental Prima casă, prin care băncile vând credite imo­biliare garantate de stat, exclusiv la varianta în lei. La nivelul întregii pieţe, creditele Prima Casă reprezintă aproape jumatate din stocul de credite imobiliare.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus