REVOLUTIE IN IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul suedez Ikea incearca sa puna in practica o metoda revolutionara referitoare la modul de aranjare a unui apartament cu suprafete reduse.
In acest sens, în ultimii doi ani a incercat să amenajeze un apartament într-un oraş suedez pentru a studia problemele cu care se confruntă gospodăriile în traiul de zi cu zi într-un spaţiu închis şi strâmt.
Wall Street Journal, noteaza ca au fost invitate cateva familii să locuiasca pe durata mai multor saptamani într-un astfel de apartament.
Principalul rezultat al studiului cu cortinele închise a fost necesitatea unor pereţi mobili şi a unor uşi glisante care să permită oamenilor libertatea de a crea sub-camere şi de a reorganiza cum doresc apartamentul pentru a avea mai multă intimitate.
În Suedia,  dimensiunile medii pentru un apartament cu două camere era a scăzut la 54 de metri pătraţi de la 62 de metri pătraţi în 2001, conform datelor oferite de dezvoltatorii imobiliari.
Pentru Ikea reprezinta o adevarata provocare să găsească noi modalităţi practice de a ajuta clienţii să maximizeze spaţiul deţinut.
In general, pereţii mobili erau elemente făcute la comandă, care costau extrem de mult şi au fost folosiţi la apartamente de lux din hoteluri prestigioase. Provocarea, după cum crede Ikea, este să atingă standardele de siguranţă cerute, şi să fie accesibile chiar şi pentru familii din clasa de mijloc.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus