REZILIEREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE IMPUNE RECALCULAREA IMPOZITULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Platile anticipate aferente impozitului datorat de persoanele care obtin venituri din chirii, ar putea fi recalculate pe baza actelor justificative in cazul in care se reziliaza contractul de inchiriere dintre parti in cursul anului fiscal 2015.
"In cazul rezilierii, in cursul anului fiscal 2015, a contractelor incheiate intre parti, in care chiria reprezinta echivalentul in lei al unei sume in valuta, incepand cu 1 iunie 2015 organul fiscal competent recalculeaza platile anticipate, (...) la cererea contribuabilului, pe baza de documente justificative", se precizeaza intr-un proiect de ordin al presedintelui ANAF.
Prin acest proiect de ordin se urmareste ca dispozitiile legale sa fie aplicate unitar de catre toate administratiile fiscale si operatiunile sa se desfasoare intr-un ritm cat mai bun.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus