RISC DE COLAPS AL PIETEI IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lumea trebuie sa actioneze pentru a reduce riscul unui nou colaps devastator al pietei imobiliare, a avertizat Fondul Monetar International (FMI), la publicarea unui raport care a aratat ca preturile la locuinte sunt semnificativ peste media istorica in multe tari.
Accelerarea preturilor la locuinte de la niveluri deja ridicate a devenit una dintre principalele amenintari la adresa stabilitatii economice, tarile inregistrand doar progrese limitate in controlul acestui fenomen, scrie cotidianul Financial Times, citat de Mediafax.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus