RITM INGRIJORATOR DE CRESTERE A OFERTEI DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe fondul unei cereri constante si a ritmului ingrijorator de spatii de birouri nou construite se naste intrebarea fireasca legata de gradul de neocupare al acestora. 
"În ultimii 2 ani, cererea nouă de spaţii de birouri a fost relativ stabilă, de circa 300.000 de metri pătraţi, ceea ce a dus la o scădere a ratei de neocupare pe fondul unor livrări mai reduse. Anul viitor însă sunt programate pentru livrare proiecte care totalizează circa 300.000 de metri pătraţi, dar în pipeline sunt proiecte de aproximativ 500.000 de metri pătraţi. Acest stoc nou care urmează să fie livrat pe piaţă este un semnal de alarmă deoarece cererea nouă reprezintă doar jumătate din totalul tranzacţiilor dintr-un an, restul sunt relocări sau renegocieri", a declarat pentru Mediafax Marius Şcuta, şeful biroului din Bucureşti al JLL.
Pentru 2015, dezvoltatatorii proiectelor de birouri anunta o livrare de aproximativ 120.000 metri patrati, cam cat au fost livrati si in 2014. Referitor la preluarea de spatii consultantii JLL sunt de parere, ca volumul acestora va fi unul asemanator cu cel din 2013, cu aproximatie 300.000 metri pătraţi, dar numarul de pre-închirieri va fi mai mare.
Se estimeaza ca in 2015, gradul de neocupare a spatiilor de birouri noi va scadea usor, fata de 2014 cand acesta a avut valoarea de 13,3%, un minim al ultimilor sase ani, iar acest lucru se datoreaza proiectelor nou livrate preînchiriate şi a unei cerereri foarte mari.
Dupa scaderea din acest an, 2016 va inregistra conform parerilor specialistilor, o crestere a gradului de neocupare a suprafetelor de birouri, daca ritmul de dezvoltare a cladirilor noi cu spatii de inchiriat va deveni alert.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus