RO­M­NIA ÎNCEPE SĂ DEVINĂ DIN CE ÎN CE MAI ATRAC­TIVĂ PENTRU INVESTIŢII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Romania, pe primul loc in topul tranzactiilor imobiliare din anul 2015 se afla cele realizate in segmentul spatiilor industriale şi logistice. 
In ultimii ani, proiectele de birouri sau de centre comerciale au fost la vârful marilor tranzacţii de vânzare-cumpărare din tara noastra. Insa, anul acesta proprie­tăţile industriale şi logistice au devenit prim-planul pieţei de investiţii.
O serie de companii străine, printre care cehii de la P3 sau compania cu capital olandez CTP, şi-au făcut intra­rea pe plan local în ulti­ma perioadă, arătând că Ro­mâ­nia începe să devină din ce în ce mai atrac­tivă pentru investiţii.
„Interesul investitorilor pentru România se datorează perspec­tivelor economice fa­vo­rabile, dar şi creşterii com­petiţiei şi a preţurilor pentru produse prime în Polonia şi Cehia“, afirmă Andrei Văca­ru, capital markets consultant & head of research în cadrul companiei JLL România, care a intermediat mai multe tran­zacţii în real estate anul acesta.
Parcul logistic Europolis a fost cumparat de cehii de la P3 de la austriecii de la CA Immo cu suma de aproximativ 120 mil. euro, suma ce reprezinta cea mai mare tranzactie imobiliara din acest an. 
Anul acesta, trei parcuri logistice din România, Mercury Logistics Park, Deva Logistics Park şi Cefin Logistics Park, pentru un total de circa 30 de milioane de euro au intrat in portofoliul celor de la P3


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus