ROMANIA A AVUT A PATRA CRESTERE A LUCRARILOR DE CONSTRUCTII DIN UE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform datelor prezentate luni de Oficiul European de Statistica (Eurostat), Romania s-a clasat pe locul patru in UE la cresterea lucrarilor de constructii in iulie 2016 comparativ cu luna iulie a lui 2015. 
La nivelul Uniunii Europene (UE 28), lucrarile de constructii au crescut cu 1% in ritm anual, in timp ce in zona euro acestea au inregistrat o expansiune de 3,1%.

In randul statelor membre, cele mai mari cresteri s-au inregistrat in Spania (12%), Suedia (10%), Franta (3,3%) si Romania (2,9%), iar cel mai semnificativ declin s-a inregistrat in Slovacia (minus 23,3%), Ungaria (minus 17,6%) si Polonia (minus 15,1%).

In iulie 2016, comparativ cu luna precedenta, lucrarile de constructii au crescut cu 1,1% in UE si cu 1,8% in zona euro.

In randul statelor membre, cele mai mari cresteri s-au inregistrat in Franta (4,8%), Slovenia (2%), Spania (1,9%) si Germania (1,8%), iar cel mai semnificativ declin s-a inregistrat in Slovacia (minus 11%), Ungaria (minus 3,2%) si Bulgaria (minus 1,4%). Romania a inregistrat un avans de 0,7% in iulie, dupa un declin de 1,3% in iunie.


stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus