ROMANIA ESTE UNA DINTRE TARILE DIN ECE UNDE SE EFECTUAEAZA CEL MAI RAPID PLATA TAXELOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

România a urcat pe locul 52 în clasamentul Paying Taxes 2015, raport realizat de PwC şi de Banca Mondială, care măsoară uşurinţa plăţii taxelor pentru o companie de dimensiuni medii, în 189 de economii din întreaga lume. Anul trecut, ţara noastră s-a clasat pe poziţia 134.

„România este unul dintre performerii ediţiei de anul acesta a raportului Paying Taxes, iar acest lucru a fost posibil ca urmare a măsurilor luate de autorităţile fiscale în perioada 2010-2013 pentru facilitarea plăţilor electronice şi a depunerii declaraţiilor online”, a declarat Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică, PwC România.

Ca urmare a acestor progrese, România este acum printre cele mai bine clasate ţări din Europa Centrală şi de Est în clasamentul Paying Taxes, înaintea Poloniei (locul 87), Ungariei (88), Bulgariei (89), Slovaciei (100) şi a Republicii Cehe (119), dar rămâne în urma Ţărilor Baltice (Letonia 24, Estonia – 28, Lituania – 44), a Croaţiei (36) şi a Sloveniei (42).

Companiile din România trebuie să facă în prezent 14 plăţi de taxe pe parcursul unui an (faţă de o medie europeană de 12 plăţi anuale) şi petrec pentru calcularea acestora şi completarea şi depunerea declaraţiilor 159 de ore de muncă (media europeană fiind de 176 de ore). În schimb, când vine vorba de rata totală de impozitare, care măsoară ponderea taxelor şi contribuţiilor suportate de către o firmă ca procent din profit, România se situează uşor peste media europeană, cu o rată de 43,2%, faţă de medi de 41%.

„În prezent, autorităţile fiscale sunt angajate în procesul deosebit de import de reformă a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, iar mediul de afaceri se aşteaptă ca această reformă să ducă la creşterea gradului de colectare a veniturilor bugetare, combaterea evaziunii fiscale, dar şi la îmbunătăţirea satisfacţiei contribuabililor”, a precizat Mihaela Mitroi.

Vezi sursa:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus