ROMANIA, O A DOUA POLONIE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prin programul de relaxare cantitativă (Quantitative Easing – QE) inceput în această primăvară de Banca Centrală Europeană au intrat in piata sume semnificative de bani care vor fi redirectionate catre piata imobiliara. Este concluzia celor care au participat la un seminar de specialitate, organizat ieri la Bucureşti. Piaţa imobiliară din Polonia a ajuns la saturaţie, motiv pentru care investitorii îşi canalizează capitalul spre sudul regiunii.
"Există şansa ca România să devină o a doua Polonie. Piaţa poloneză a ajuns la saturaţie şi investitorii se întreaptă spre sud. Slovenia e o piaţă mică, Ungaria – din cauza situaţiei politice – este un animal diferit, dar România e o piaţă mare şi are o şansă în plus, iar dacă dezvoltarea va fi sustenabilă şi graduală atunci se pot atinge cifre bune aici“, a declarat Peter Számely, head of real estate finance CEE în cadrul băncii Hypo NOE, bancă preluată integral în 2007 de statul federal Austria Inferioară.
John Verpeleti, preşedintele consiliului director pe Europa de Est al Colliers International, are aceeasi parere referitoare la piata imobiliara din Romania, mai precis nu vede altă ţară care să intre în competiţie cu tara noastra pentru a lua locul Poloniei în regiune.citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus