ROMANIA- PRETURILE TERENURILOR AGRICOLE AU CRESCUT FOARTE MULT IN ULTIMII ZECE ANI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Romania preturile terenurilor agricole au crescut considerabil ajungand chiar cu 50% mai scumpre fata de acum 3 ani. Daca vorbim depre o perioada mai indelungata, adica de ultimii zece ani, preturile in acest segment imobiliar au crescut chiar de 25 de ori. Cu toate acestea, terenurile agricole sunt de 10 ori mai ieftine decat cele din Olanda sau Marea Britanie.
Investitiile in aceste tipuri de terenuri s-au dovedit a fi unele extrem de profitabile, doarece aceste terenuri care astazi valoreaza poate milioane de euro au fost achizitionate la sume mici chiar de cateva mii de euro. Terenurile cu suprafata mare sunt cele mai greu de gasit.
Un pret record de 9000 euro pe hectar(este vorba de un teren arabil) s-a inregistrat in judetul Brasov. Nu doar in Brasov intalnim preturi exorbitante ale terenurilor arabile ci si in judetul Olt, unde se pare ca pretul terenuriloe s-a triplat. Aceeasi situatie o intalnim in multe zone ale tarii, dar cu toate acestea valoarea terenurilor agricole este la noi mult mai accesibila decat alte tari europene.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus