ROMANIA, PRIMUL LOC ÎN EUROPA, ÎN TOPUL INTERNETULUI DE MARE VITEZĂ
Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.
Detalii
Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.
Detalii
România este în urmă în multe domenii, dar nu şi în cel al tehnologiei. Suntem pe primul loc în Europa, în topul internetului de mare viteză. Avem specialişti excepţional pregătiţi, proiecte de dezvoltare bine puse la punct, finanţare masivă din mediul privat. Avem toate premisele necesare pentru a dezvolta cel puţin un oraş inteligent chiar în prezent, cu o singură condiţie: implicarea autorităţilor.
„Structura informatică este foarte bine pusă la punct. Putem implementa oricând proiecte precum traficul inteligent, iluminatul inteligent, parcarea inteligentă, management al gunoului, servicii medicale, sociale de orice natură. Toate acestea pot deveni la fel de naturale pe cât sunt şi telefoanele inteligente. Dar este vorba despre investiţii uriaşe din partea tuturor celor implicaţi: industrie, producători şi mai ales, autorităţi. Industria şi producătorii au planuri concrete pentru implementarea oraşelor inteligente. Autorităţile însă, nu par să facă o prioritate din reducerea costurilor oraşelor şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale cetăţenilor”, a declarat pentru imopedia.ro ing. Mihai Traşcă, manager proiect IT Digital Dev.
Într-un oraş inteligent, o ambulanţă poate dirija semafoarele în aşa fel încât drumul spre spital să fie mai liber. Şoferii pot căuta şi rezerva locuri de parcare înainte să plece de acasă, în aşa fel încât să nu consume timp, combustibil şi resurse în căutarea unui loc de parcare. Traficul este monitorizat cu senzori şi şoferii sunt dirijaţi către cele mai libere rute. Iluminatul stradal se face pe baza energiei solare, cu senzori de lumină şi mişcare, stâlpii servind şi pentru încărcarea maşinilor electrice. Dar mai ales, locuitorii au acces direct la programele sociale, prin aplicaţii specifice, iar opinia lor este crucială pentru luarea deciziilor în oraş. Si exemplele pot continua...
stirea integral aici