ROMANIA SE CONFRUNTA CU O SUPRAAGLOMERARE A LOCUINTELOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Intr-un top al tarilor europene, România ocupa primul loc, fiind tara cu rata cea mai mare de supraaglomerare a locuinţelor (48,4%), urmată de Letonia cu 43,2% din populaţia ţării şi Croaţia cu 41,1%.
Potrivit datelor publicate marţi de Oficiul European de Statistică (Eurostat), in Romania aproape jumătate dintre cetăţenii României (48,4%) locuiau în 2016 în gospodării supraaglomerate, faţă de o medie de 16,6% la nivelul Uniunii Europene.

„În statele membre ale Uniunii Europene, aproape jumătate din populaţia României (48,4%) trăia în locuinţe supraaglomerate în 2016. Acest lucru este valabil şi pentru doi din cinci membrii ai statului leton (43,2%), Bulgaria (42,5%), Croaţia (41,1% %), Polonia (40,7%), Ungaria (40,4%) şi Slovacia (37,9%), şi în jur de unul din patru cetăţeni ai Greciei (28,7%), Italiei (27,8%) şi Lituaniei (23,7%)”, se arată raportul Eurostat.

La capătul opus al scalei, cele mai scăzute rate de supraaglomerare au fost înregistrate în Cipru (2,4%), Malta (2,9%), Irlanda (3,2%), Belgia (3,7%), Ţările de Jos (4,0% ) şi Spania 5,4%.

Suprapopularea a reprezentat de asemenea o problemă pentru mai puţin de 10% din populaţia Finlandei (6,6%), Germaniei (7,2%), Franţei (7,7%), Regatului Unit (8,0%) şi Luxemburg (8,1% ).

În Uniunea Europeană (UE), 16,6% din populaţie stăteau în locuinţe supraaglomerate în 2016, ceea ce înseamnă că nu aveau numărul de camere adecvat dimensiunilor gospodăriei.

Pe de altă parte, mai mult de una din trei persoane (34,8%) din UE trăiau în locuinţe sub-ocupate, ceea ce înseamnă că locuinţele erau considerate prea mari, în ceea ce priveşte spaţiile excesive şi, în special, dormitoarele, pentru nevoile din gospodăria ocupantului.

stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus