ROMANIA, SERVICII OFFICE INSTANT MAI IEFTINE DECAT IN ALTE TARI EUROPENE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, inchirierea birourilor cu servicii office instant par sa fie solutia optima pentru tinerii intreprinzatori din domenii precum IT&C, consultanta in afaceri sau profesii imobiliare. Motivul? Este mult mai usor sa inchiriezi un birou cu toate serviciile office instant decat sa te impovarezi cu grija intretinerii unui bioru permanent.
„In acest domeniu de nisa cel mai mult conteaza rapiditatea reactiei fata de clienti si lista cat mai lunga de servicii si facilitati incluse in pret”, spune Ilinca Dumitru, sales coordinator, Flash Office Solutions, companie de profil recent intrata pe piata romaneasca.
Cel mai ieftin tarif il regasim in Bulgaria si Lithuania, cu 105 si respectiv 115 euro/persoana pentru birou instant. In Romania, un astfel de serviciu costa 200 euro/persoana, la fel ca si in alte tari precum Austria, Portugalia.
„Serviciile de instant offices sunt de doua ori mai ieftine in Romania decat in Grecia si Germania si de patru ori mai ieftine decat in Franta. Preturi mai mici se gasesc doar in Bulgaria si Lituania, ambele tari avand insa o populatie mult mai mica decat Romania si implicit o cerere sub cea din Romania”, precizeaza oficialul Flash Office Solutions.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus