ROMANII CARE AU CREDITE DE PLATIT IN FRANCI ELVETIENI PLATESC RATE MAI MARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Banca Naţională a României a anunţat, astăzi, un curs de 4,4228 lei pentru un franc elveţian, urmarea fiind ca romanii care au rate in franci elvetieni trebuie sa scoata mai multi bani din buzunar pentru a-si achita ratele la banci.

Scăderea leului în faţa monedei elveţiene nu este văzută ca o situaţie de criză de Banca Naţională.

O foarte mică parte a populaţiei este afectată de mişcările francului elveţian în raport cu leul, de altfel, mişcări care sunt evaluate la noi printr-un calcul încrucişat. Faptul că numai 5% din populaţia României, populaţia împrumutată, are împrumuturi în franci elveţieni arată că eforturile de ani de zile ale Băncii Naţionale se regăsesc acum în acest procentaj foarte mic. Iată că azi lucrurile se schimbă şi această lecţie trebuie bine învăţată”, a precizat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.

Aproape 200.000 de români au credite în moneda elveţiană, cu o valoare totală de aproape 3 miliarde de franci. Cei care nu vor putea să îşi mai plătească ratele la acest curs vor îngroşa numărul restanţierilor. În urmă cu şase luni, clienţii datorau băncilor 440 milioane de franci elveţieni.

În perioada în care românii luau credite pe bandă rulantă, francul abia depăşea pragul de doi lei, astfel incat, acum, cei ce au credite in aceasta moneda au ajuns sa plateasca rate de 2 ori mai mari decat la momentul accesarii creditului.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus