RUSII VOR SA CONVERTEASCA CREDITELE IMOBILIARE IN RUBLE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Efectele scaderii economiei Rusie ca urmare a embargoului la care a fost supusa aceasta tara s-au reflectat si in deprecierea drastica a rublei. Rubla ruseasca s-a devalorizat puternic in 2014, scazand cu peste 40% in fata dolarului, iar scaderea sa continua si in 2015.

Pentru a veni in sprijinul celor ce au de achitat credite imobiliare, Banca centrala a Rusiei a recomandat vineri institutiilor financiare sa converteasca in ruble creditele imobiliare acordate in valute.
Intr-o scrisoare adresata bancilor si publicata pe site-ul institutiei, presedinta Elvira Nabiullina "recomanda restructurarea" acestor credite, "inclusiv prin conversia in ruble".

Ea sugereaza folosirea cursului oficial de schimb din 1 octombrie, de 39,38 ruble pentru un dolar fata de 65,40 ruble vineri si de 49,98 ruble pentru un euro fata de 75,77 vineri.

Prabusirea rublei (-41% in 2014 fata de dolar) au condus la dublarea ratelor pentru rusii care au contractat credite ipotecare in monede straine.

O astfel de conversie se anunta delicata, deoarece ar comporta pierderi pentru un sector bancar fragilizat de criza monetara.

Desi numarul creditelor este relativ modest (3% din valoarea creditelor, potrivit autoritatilor), amploarea caderii rublei starneste temeri legate de un val de incetari de plati mai dureros pentru banci decat o restructurare.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus