S-A DAT STARTUL PRIMEI SESIUNI A PROGRAMULUI CASA VERDE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Programul mult asteptat, Casa Verde Clasic, a inceput astazi, 10 octombrie. Persoanele fizice şi cele juridice pot depune dosarele pentru a primi fondurile necesare modernizării locuinţei astfel încât aceasta să devină mai economică şi mai prietenoasă cu mediul. 

Casa Verde a fost întotdeauna un program cu succes pe piaţa din România. Oricine îşi doreşte o locuinţă mai economică, dar nu toată lumea îşi permite să cumpere panouri solare sau alte tehnologii verzi, aşa că banii oferiţi de stat sunt un ajutor bine venit. Prin urmare, cei interesaţi au făcut cozi la ghişeele specializate încă de la prima oră a primei zile de depuneri. Interesul este cu atât mai mare cu cât banii se alocă în limita plafonului, în ordinea depunerii dosarelor eligibile. În această primă sesiune de finanţare, cei interesaţi pot aplica pentru fonduri de 3.000 şi 8.000 de lei, aferente instalării de panouri solare şi pompe de căldură, astfel:

- Se oferă finanţare nerambursabilă de 3.000 de lei pentru instalarea panourilor solare nepresurizate
- până la 6.000 de lei pentru instalarea panourilor presurizate
- până la 8.000 de lei pentru instalarea pompelor de căldură, exclusiv pompe tip aer-aer

Prima sesiune se desfăşoară în intervalul 10-24 octombrie, iar dosarele pot fi depuse la sediile agenţiilor pentru protecţia mediului din judeţele de reşedinţă. Pentru această primă sesiune, la nivelul întregii ţări s-a alocat un buget de 94 de milioane de lei. Dintre aceştia, 60 de milioane de lei sunt bani dedicaţi persoanelor fizice, în timp ce diferenţa de 34 de milioane de lei este alocată persoanelor juridice. După depunerea dosarului, cei interesaţi trebuie să urmărească siteul Administraţiei Fondului pentru Mediu pentru a vedea dacă au fost acceptaţi în program.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus