S-A FINALIZAT SI CEA DE-A TREIA CLĂDIRE DE BIROURI DIN AFI PARK

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Afi Europe Romania a finalizat si cea de-a treia clădire de birouri din cele cinci care vor fi dezvoltate în complexul AFI Park, amplasat langa centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Imobilul este închiriat integral de companiile Endava şi Telus International carora li s-au predat in termenul stabilit spatiile inchiriabile. 
Inceput in iunie 2013, AFI Park 3 a fost finalizat şi dat în folosinţă, în urma unei investiţii de peste 20 milioane euro. Proiectul AFI Park 3 a fost finanţat cu un credit de 15 milioane euro oferit de BCR (Banca Comercială Română).
Proiectul va continua cu AFI Park 4&5, suprafaţă totală a celor 5 cladiri fiind de 12.200 metri pătraţi, iar suprafata inchiriabila de 70.000 mp spaţii de birouri. 

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus