S-AU EXTINS PE PIATA ROMANEASCA SI AU AJUNS LA UN PORTOFOLIU IMOBILIAR DE 1 MLD. €

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Politica celor de la Kaufland este diferita fata de ceilalti competitori. Daca diverse lanţuri de hipermarketuri merg pe inchirierea spatiului in care isi desfasoara activitatea, Kaufland le achizitioneaza. Lantul are peste 100 de magazine, toate în proprie­ta­te, la fel şi terenurile pe care sunt acestea dez­­voltate, depozitele şi clădirile de birouri. Practic, si-au marit puternic portofoliul imobiliar prin aceasta extindere agresiva. Portofoliul imobiliar s-a dublat fata de cel detinut la finele lui 2008. Compania Kaufland se afla după va­loarea portofoliului imo­bi­liar de la finalul anului tre­cut, pe poziţia a doua în piaţă, la egalitate cu Immofinanz (care deţine printre altele par­cul de afaceri Iride din Pipera), cu ac­tive de circa 960 mil. euro, potrivit da­telor ZF. Ei erau depăşiţi de NEPI, care de­ţine printre altele mallurile Pro­me­nada şi Mega Mall şi care avea la finalul lui 2014 active imobiliare în valoare de 1,3 mld. euro. Pe poziţia următoare se afla omul de afaceri grec Ioannis Papale­kas prin intermediul companiei Globalworth, cu active de 600 mil. euro.
Niciun alt mare dezvoltator imo­bi­liar din România, precum grupul Iulius al antreprenorului Iulian Dascălu sau Im­mochan, divizia imobiliară a fran­cezilor de la Auchan, nu au ajuns la por­to­folii de 1 mld. euro. Nici în retailul lo­cal nu există o companie care să se apro­pie de această cifră.
Kaufland, care si-a asigurat pozitia de lider al comertului local, investeste din 2005, anul in care au intrat in piata romaneasca, între 130 şi 170 mil. euro. anual.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus