SALARIU MINIM PENTRU UN CREDIT IMOBILIAR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Exista o stransa legatura intre nivelul de salarizare si acordarea unui credit ipotecar. Salariul minim necesar pentru achizitionarea unei locuinte cu ajutorul unui credit difera in Romania de la un oras la altul. Cele mai mari discrepanţe sunt în sudul ţării, unde există şi cea mai scumpă piaţă imobiliară, cea din Bucuresti. 
Pentru achizitia unui apartament cu doua camere prin credit ipotecar pe 30 de ani, unei familii din Bucuresti ii este necesar un venit de 3.000lei. In Capitala, preţul mediu al unui apartament de 50 de metri pătraţi, cu două camere valoreaza cca. 52.000 de euro
La polul opus sunt oraşe precum Zimnicea, în care piaţa imobiliară şi nivelul de trai sunt atât de mici, încât un apartament costă aproximativ 10.000 de euro. Calculatoarele brokerilor de credite arată că un împrumut ipotecar atât de mic poate fi obţinut şi cu un venit de 1.000 de lei pe lună. Problema e că băncile se vor gândi de două ori înainte să crediteze pe 30 de ani o persoană cu venituri atât de mici.
O piata imobiliara ieftina intalnim si in Arad, unde un apartament cu două camere costă în medie 24.000 de euro. Pentru un credit imobiliar este necesar un venit de 1.600 lei lunar.
In Ploiesti, un apartament cu două camere costă în medie 37.000 de euro şi poate fi cumpărat pe un credit imobiliar cu un venit de 2.300 de lei.
In Timisoara, datorita preturilor ridicate ale apartamentelor, pentru acordarea unui credit este nevoie de cel puţin 2.400 de lei pe lună. Aici un apartament cu doua camere este cotat la 40.000 euro.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus